Europarlamentarul PSD Gabriela Zoană susţine că, în calitate de europarlamentar, observă îndeaproape lipsa de patriotism a unor colegi de-ai săi români care nu pierd absolut niciun prilej pentru a lovi în ţara care i-a trimis în Parlamentul European pentru a-i apăra imaginea şi pentru a lupta pentru interesele ei. Ea susţine că şi în Belgia Jandarmeria a intervenit împotriva protestatarilor care intenţionau să intre în Parlament, au fost folosite gaze lacrimogene şi tunuri de apă, chiar au existat şi acte de violenţă, dar niciun europarlamentar belgian nu a solicitat sancţiuni împotriva ţării sale, "din două motive care scapă europarlamentarilor opoziţiei din România", primul fiind patriotismul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat de presă transmis duminică, europarlamentarul PSD Gabriela Zoană susţine că, mânaţi de intenţii anti-naţionale, câţiva europarlamentari au solicitat punerea în discuţia Parlamentului European, săptămâna viitoare, la Strasbourg, a modului de intervenţie a Jandarmeriei Române la mitingul din 10 august, astfel că "ceilalţi europarlamentari de bună credinţă trebuie să lupte să îşi protejeze ţara de cei care o denigrează neîncetat". 

"Ca europarlamentar observ îndeaproape lipsa de patriotism a unor colegi români care nu pierd absolut niciun prilej pentru a lovi în ţara care i-a trimis în Parlamentul European pentru a-i apăra imaginea şi pentru a lupta pentru interesele ei. Când jandarmii români au folosit tunurile de apă împotriva protestatarilor violenţi care încercau să forţeze intrarea în clădirea Guvernului României, câţiva europarlamentari al căror nume nu vreau să-l mai pomenesc, mânaţi de intenţii anti-naţionale, au solicitat punerea în discuţia Parlamentului European săptămâna viitoare la Strasbourg, a modului de intervenţie a jandarmeriei române şi activarea unor măsuri împotriva ţării pe motiv că la noi nu se respectă statul de drept. În loc să ne concentrăm pe interesele de ţară, noi, ceilalţi europarlamentari de bună credinţă trebuie să luptăm să ne protejăm ţara de cei care o denigrează neîncetat", afirmă europarlamentarul PSD.

Ea mai susţine că şi în Belgia Jandarmeria a intervenit împotriva protestatarilor care intenţionau să intre în Parlament, au fost folosite gaze lacrimogene şi tunuri de apă, chiar au existat şi acte de violenţă, dar niciun europarlamentar belgian nu a solicitat sancţiuni împotriva ţării sale, "din două motive care scapă  europarlamentarilor opoziţiei din România", primul fiind patriotismul.

"Niciun europarlamentar belgian nu a solicitat sancţiuni împotriva ţării sale, din două motive care scapă, se pare, europarlamentarilor Opoziţiei din România - primul este patriotismul, pentru că nimeni nu loveşte în ţara în care s-a născut şi care l-a trimis în Parlamentul European, şi al doilea este faptul că astfel de intervenţii respectă procedurile legale", adaugă europarlamentarul PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.