Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell, a participat, alături de alte 24 de persoane, la un proiect dedicat Zilei Internaţionale a Persoanelor fără Adăpost, el dormind vineri noapte pe stradă, în saci de dormit. Brummell a postat mai multe fotografii pe contul său de Twitter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paul Brummel a răspuns apelului Asociaţiei ”Casa Ioana”, care a iniţiat proiectul "O noapte de dormit în stradă" pentru a marca Ziua Internaţională a Persoanelor fără Adăpost, celebrată pe 10 octombrie. 

Evenimentul a avut loc, vineri, de la ora 20.00, la Share Cafe şi au participat persoane din diverse domenii de activitate-corporate, business, corp diplomatic, politică, educaţie. Oamenii au dormit sub cerul liber, aşezând bucăţi de carton, saltele izoprene şi saci de dormit.

Pe parcursul nopţii, ambasadorul Paul Brummell a postat pe contul său de Twitter mai multe fotografii de la această acţiune.

De altfel, şi Ambasada Marii Britanii a anunţat pe pagina de Facebook că Paul Brummell s-a alăturat acestui proiect, fiind prezentate fotografii de la eveniment. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.