Un şef de la Serviciul Rutier al Poliţiei Judeţene Bihor a fost reţinut de DNA, după ce a fost prins în flagrant când primea 400 de lei dintr-o sumă totală de 600 de lei pretinsă pentru a ajuta o persoană care a provocat un accident cu victime să îşi recupereze permisul de conducere care îi fusese suspendat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a lui Marcel Ghirosa, comisar şef la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor - Serviciul Rutier, pentru luare de mită în formă continuată.

În 28 decembrie 2016, Marcel Ghirosa, în mod repetat, a pretins 600 de lei de la o persoană cercetată pentru provocarea unui accident de circulaţie cu victime (martor în cauză), primind iniţial 200 de lei, restul banilor urmând să-i fie daţi după sărbătorile de iarnă.

În 4 ianuarie, ca urmare a înţelegerii anterioare, Marcel Ghirosa a primit şi cei 400 de lei, fiind organizat un flagrant.

”Banii respectivi au fost pretinşi şi primiţi de ofiţerul de poliţie în legătură cu îndeplinirea atribuţiilor sale de serviciu, respectiv pentru restituirea către martor a permisului de conducere ridicat în urma producerii accidentului şi pentru soluţionarea favorabilă a tuturor aspectelor rezultate din producerea accidentului de circulaţie, inclusiv în sensul propunerii unei soluţii de clasare a cauzei penale”, arată DNA.



Marcel Ghirosa urmează să fie prezentat Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.