Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader a postat, vineri seară, pe Facebook, un mesaj referitor la înfiinţarea, la iniţiativa "comisiei Iordache", a Secţiei speciale, postarea având titlul: "Pentru cei care nu vor să afle adevărul".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tudorel Toader a postat, vineri seară, pe Facebook, "pentru cei care nu vor să afle adevărul!"

"La iniţiativa Comisiei speciale (comisia Iordache), Parlamentul a adoptat Legea 207 din 20 iulie 2018, pentru modificarea şi completarea Legii nr.304/2004 privind organizarea judiciară, iar prin art. 88 indice 1 - 88 indice 9 a consacrat şi înfiinţarea Secţiei speciale de investigare a infracţiunilor din justiţie, urmând apoi întreaga odisee parlamentară, cu multe controverse şi neconstituţionalităţi!!!", a arătat Tudorel Toader. 

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a expus, în debutul şedintei de Guvern de vineri seara, motivele pentru care Secţia Specială ar trebui desfiinţată. Predoiu a spus că organisme internaţionale s-au opus înfiinţării acestei Secţii care a fost constituită fără o consultare publică şi cu reacţii negative din partea multor magistraţi. "Analizăm propunerea, de principiu mi se pare o propunere corectă şi ea e şi în programul de guvernare", a spus premierul Ludovic Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.