Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, arată, într-un mesaj de Ziua Justiţiei, că ”justiţia este şi trebuie să rămână un serviciu de interes public, un serviciu în slujba cetăţeanului, un pilon al statului de drept”, adăugând că ”modul de înfăptuire a justiţiei influenţează dezvoltarea personalităţii umane”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tudorel Toader a postat, duminică, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de Ziua Justiţiei, cu titlul ”Vivat Justiţia!”.

”Ziua Justiţiei este în prima duminică din luna iulie, astfel cum a fost declarată prin H.G. nr. 364/1994. Justiţia este şi trebuie să rămână un serviciu de interes public, un serviciu în slujba cetăţeanului, un pilon al statului de drept. Modul de înfăptuire a justiţiei influenţează dezvoltarea personalităţii umane, realizarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale”, scrie ministrul.

De asemenea, el felicită ”marea familie juridică, pe fiecare participant la activitatea de înfăptuire a justiţiei, care îşi desfăşoară activitatea cu pasiune, competenţă, în limite legale şi cu respectarea exigenţelor constituţionale”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.