Poliţiştii bucureşteni au prins, sâmbătă, în flagrant, trei bărbaţi cu vârste între 35 şi 42 de ani, care transportau 1,5 milioane de ţigări de contrabandă. Suspecţii au încercat să se sustragă prinderii, dar au fost blocaţi de autospecialele Poliţiei, doi dintre ei fiind imobilizaţi şi reţinuţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma investigaţiilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Poliţia Sectorului 1, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii au preocupări de natură ilicită, pe linia săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigarete", transmite Poliţia Capitalei.

În urma supravegherii, cei trei bărbaţi au fost prinşi în flagrant, în timp ce deţineau şi transportau cantitatea de 1.500.000 (75.000 de pachete) de ţigarete fără a avea aplicat timbru fiscal, precizează poliţiştii.

"Bărbaţii au încercat să se sustragă prinderii, astfel încât au fost blocaţi cu autospecialele din dotare de către poliţişti, doi dintre aceştia fiind imobilizaţi şi conduşi pentru audieri la sediul subunităţii", mai arată reprezentanţii Poliţiei.

Prejudiciul creat este estimat la 900.000 de lei, până în acest moment fiind indisponibilizate trei autoturisme utilizate de către bănuiţi.

"Cercetările sunt continuate de către Poliţia Capitalei şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cu doi dintre cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, faţă de al treilea bărbat fiind propusă luarea măsurii arestării preventive în lipsă, întrucât se sustrage cercetărilor", potrivit Poliţiei Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.