Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, spune că întâlnirea anuală a preşedinţilor Curţilor de Apel din ţară, care s-a desfăşurat la Suceava, a fost una deschisă, cu probleme de principiu referitoare la funcţionarea sistemului judiciar, dar şi cu probleme punctuale, discuţiile vizând, între altele, salarizarea unitară a grefierilor, compunerea completelor de judecată pentru apeluri şi înfiinţarea tribunalelor specializate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am participat la întrevederea anuală cu preşedinţii Curţilor de Apel din ţară!  O dezbatere deschisă, într-o atmosferă caldă, cu probleme de principiu, referitoare la funcţionarea sistemului judiciar, dar şi cu probleme punctuale", a scris ministrul Justiţiei, duminică dimineaţă, pe Facebook.   

El spune că discuţiile au avut în vedere informatizarea sistemului judiciar, dosarul electronic, salarizarea unitară a grefierilor, compunerea completelor de judecată pentru apeluri, înfiinţarea tribunalelor specializate, sistemul ECRIS şi prelucrarea datelor cu caracter personal. 

Începând de joi, la Suceava a avut loc întâlnirea anuală a preşedinţilor Curţilor de Apel din ţară, la care vineri a participat şi mi

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.