Testele ADN confirmă că şoferul mort în accidentul din 22 mai este Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, procurorii anunţând, marţi, că profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D (Condrea David -n.r.).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D. (Condrea David -n.r.), cu indice de paternitate 5.580.000", a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Parchetului instanţei supreme, Ramona Bulcu.

Potrivit anchetatorilor, testele confirmă practic că este vorba despre Dan Condrea.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, în vârstă de 41 de ani, a murit în 22 mai, după ce a intrat cu maşina într-un copac, pe un drum judeţean, între localităţile Corbeanca şi Buftea.

Procurorii de la Parchetul instanţei supreme arătau că trupul neînsufleţit al lui Dan Condrea a fost recunoscut fără echivoc de concubina acestuia, inclusiv după semnele particulare, însă se vor compara şi mostre de ADN. Anchetatorii au precizat că toate leziunile constatate de medicii legişti sunt cele produse în accidentul rutier.

Investigaţia privind decesul lui Condrea este făcută de aceiaşi procurori care fac ancheta în dosarul dezinfectanţilor Hexi Pharma.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a început urmărirea penală faţă de compania Hexi Pharma pentru infracţiunea de "participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor". Procurorii au stabilit că firma Hexi Pharma a produs un prejudiciu de aproximativ 51 de milioane de lei, prin vânzarea în 152 de spitale de produse biocide neconforme, începând din 2014. 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.