Inspecţia Judiciară (IJ) a dispus începerea cercetării disciplinare în cazul procurorului şef adjunct al DNA Călin Nistor şi al procurorului revocat din DNA Mihaiela Moraru Iorga, au anunţat, miercuri seară, reprezentanţii IJ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La finalizarea cercetării disciplinare, în funcţie de rezultatul verificărilor, inspectorii judiciari pot dispune fie admiterea sesizării, prin exercitarea acţiunii disciplinare şi sesizarea Secţiei pentru procurori în materie disciplinara a CSM, fie respingerea sesizării în cazul în care se constată ca nu sunt îndeplinite condiţiile pentru exercitarea acţiunii disciplinare", menţiionează IJ.

Inspecţia Judiciară nu precizează însă şi motivele declanşării cercetării disciplinare care îi vizează pe procurorul Călin Nistor, adjunctul Laurei Codruţa Kovesi la conducerea DNA şi pe procurorul Mihaiela Moraru Iorga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.