Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a refuzat joi să precizeze dacă asupra sa au fost făcute presiuni, limitându-se la a refuza pentru moment un răspuns. De asemenea, el a invocat declaraţiile făcute într-un interviu, unde a afirmat că, atunci când nu va mai putea să îşi îndeplinească funcţia în parametrii constituţionali, va pleca. "Ceea ce se va întâmpla în zilele următoare", a spus ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a reiterat afirmaţia făcută într-un interviu la începutul acestui an, referitoare la momentul plecării sale, întrebarea fiind "cât timp va rămâne  la minister".

"Răspunsul meu a fost: "Atât timp cât voi putea să-mi îndeplinesc misiunea pe care o are ministrului Justiţiei în slujba statului de drept. Când nu voi putea să mai îndeplinesc această misiune în parametrii constituţionali, sigur, atunci voi pleca". Ceea ce în zilele următoare se va întâmpla", a precizat Tudorel Toader.

Întrebat dacă asupra sa au fost făcute presiuni şi din partea cui, a răspuns: "Nu vă voi răspunde aici, acum".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.