Procurorii DIICOT Giurgiu au făcut mai multe percheziţii în cinci judeţe şi municipiul Bucureşti, la 47 de persoane acuzate că au produs un prejudiciu de 7,6 milioane de euro, prin înregistrarea în evidenţele financiar-contabile a unor achiziţii fictive de bunuri şi servicii, de la societăţi comerciale fantomă controlate de acestea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Giurgiu, împreună cu poliţişti de la Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice şi de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, au făcut, luni, 17 percheziţii în judeţele Giurgiu, Constanţa, Buzău, Ilfov, Argeş şi în municipiul Bucureşti, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat format din 47 de persoane, specializat în evaziune fiscală în domeniul construcţiilor şi produselor agro-alimentare.

În perioada 2011-2014, suspecţii au creat un prejudiciu bugetului de stat în valoare de 7,6 milioane de euro, prin înregistrarea în evidenţele financiar-contabile a unor achiziţii fictive de bunuri şi servicii, de la societăţi comerciale fantomă, controlate de către membrii grupului infracţional.

La activităţi au participat poliţişti din Constanţa, Buzău, Ilfov, Argeş şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.