Generalul Gheorghe Cosneanu a fost delegat pentru şase luni, începând din 1 iunie, la conducerea Secţiei Parchetelor Militare din Parchetul Înaltei Curte de Casaţie şi Justiţie, în locul lui Ion Vasilache, care s-a pensionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Prin ordinul emis în data de 30 mai 2016 de către Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a dispus delegarea d-lui gen. bg. mag. dr. Gheorghe Cosneanu în funcţia de procuror militar şef al Secţiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe o perioadă de 6 luni începând cu data de 01.06.2016”, se arată într-un comunicat de presă transmis luni de Ministerul Public.

De asemenea, în funcţia de procuror militar şef adjunct al Secţiei Parchetelor Militare rămâne generalul locotenent magistrat Ion Alexandru, care ocupă funcţia tot cu delegaţie.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, în 23 mai, decretul privind trecerea în rezervă a generalului Ion Vasilache, începând cu data de 1 iunie, la cererea acestuia, după ce s-a pensionat. Vasilache era la conducerea Secţiei Parchetelor Militare din octombrie 2007. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.