Fostul procuror DNA Ploieşti Mircea Negulescu este audiat, la această oră, la Parchetul instanţei supreme, el având calitatea de martor. Negulescu a refuzat să facă declaraţii jurnaliştilor cu privire la cauza în care a fost citat, surse judiciare afirmând că a fost chemat în urma unei plângeri depuse de un magistrat care fusese cercetat într-un dosar instrumentat de fostul procuror.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mircea Negulescu a fost citat de procurori în calitate de martor, pentru a da declaraţii în cazul unei plângeri depuse pe numele său. El a refuzat să discute cu jurnaliştii, iar procurorii DNA nu au oferit deocamdată informaţii cu privire la dosarul în care este audiat.

Conform unor surse judiciare, un magistrat care a fost anchetat de Negulescu, iar apoi a fost trimis în judecată, a depus o plângere împotriva fostului procuror DNA.

Mircea Negulescu, în cazul căruia Inspecţia Judiciară a deschis trei dosare disciplinare, a fost exclus din magistratură, conform deciziei din 30 ianuarie a Secţiei pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii.

Negulescu este acuzat de către fostul deputat PSD Vlad Cosma de falsificarea unor probe din dosare.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.