Directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime (C.N.A.P.D.M.) SA, Luigi Marius Ciubrei, a fost reţinut de procurorii DNA pentru patru infracţiuni de luare de mită, fiind acuzat că a cerut şi primit de la patru persoane peste 1.700 euro, pentru a le angaja în cadrul companiei pe posturile de marinar şi mecanic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit DNA, în acest dosar alături de directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime a fost reţinut pentru 24 de ore şi Constantin Tarău, marinar în cadrul companiei, acuzat de patru infracţiuni de complicitate la luare de mită. 

Procurorii spun că în perioada iunie 2017 – 17 aprilie 2018, Ciubrei, prin intermediul celuilalt bărbat, a pretins şi primit de la patru persoane peste 1.700 euro, în scopul angajării unor persoane în cadrul companiei pe care o conducea pe posturile de marinar şi mecanic.

În realitate, sumele de bani plătite efectiv de persoanele interesate au fost mult mai mari, Tarău şi alte persoane oprindu-şi un comision cuprins între 100 şi 600 de euro. Ultima plată, în valoare de 500 euro, a fost făcură marţi, când a fost constatat flagrantul. 

Luigi Ciubrei şi Constantin Tarău vor fi duşi la Tribunalul Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 Luigi Marius Ciubrei este director al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime  din aprilie 2012.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.