Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au anunţat, duminică, naşterea celui de-al doilea lor copil, o fetiţă care se va numi Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor, informează bbc.com. Regina Elizabeth a II-a şi ceilalţi membri ai familiei regale britanice i-au felicitat, duminică seară, pe prinţul Harry şi pe soţia acestuia Meghan pentru naşterea fetiţei lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Regina Elizabeth a II-a şi familia regală îi felicită pe Meghan şi Harry pentru naşterea fiicei lor / Mesaj de felicitări şi din partea lui Boris Johnson

Fetiţa s-a născut vineri, la ora 11.30, la un spital din Santa Barbara, California.

Atât mama, cât şi copilul se simt bine, a anunţat cuplul într-o declaraţie, prin intermediul purtătorului lor de cuvânt.

“Lili este numită după străbunica sa, Majestatea Sa Regina, alintată de familie Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales ca omagiu pentru iubita sa bunică defunctă, Prinţesa de Wales”, se menţionează în comunicat.

Cei doi au transmis un mesaj pe site-ul organizaţiei lor Archewell: În 4 iunie, am fost binecuvântaţi cu venirea pe lume a fiicei noastre Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată şi noi suntem în continuare recunoscători pentru toată iubirea şi toate rugăciunile venite din întreaga lume. Vă mulţumim pentru bunătatea şi susţinerea arătate permanent în această perioadă foarte specială pentru familia noastră”.

Potrivit AP, fetiţa nou-născută este a opta în ordinea succesiunii la tron

Prinţul Harry şi Meghan, ducele şi ducesa de Sussex, mai au un copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, în vârstă de 2 ani.

Naşterea fiicei ducelui şi ducesei de Sussex vine în contextul în care în martie cuplul a acordat un interviu exploziv celebrei Oprah Winfrey, în care a vorbit despre discuţiile dureroase cu privire la culoarea pielii primului copil, despre pierderea protecţiei regale şi presiunile intense care au făcut-o pe fosta actriţă să se gândească la sinucidere.

Harry şi Meghan s-au căsătorit la castelul Windsor, în mai 2018. În ianauarie 2020, cei doi au anunţat că renunţă la statutul pe care îl au în cadrul familiei regale, iar ulterior ei s-au mutat în America de Nord. Ei locuiesc acum în Montecito, California.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.