O maşină a intrat în mulţime, sâmbătă, la Londra, în apropierea Muzeului de Ştiinţe ale Naturii, iar 11 persoane au fost rănite, scrie BBC. Poliţia Metropolitană spune că este vorba despre un accident, fără legătură cu terorismul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 21:03 - Poliţia Metropolitană: 11 persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat în mulţime la Londra

Poliţia Metropolitană londoneză a anunţat, sâmbătă, că unsprezece persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat în mulţime, în apropierea Muzeului de Ştiinţe ale Naturii, nouă dintre răniţi fiind transportaţi la spital. Printre răniţi se numără şi persoana reţinută de poliţie după incident.

Rănile suferite de cei 11 nu sunt de natură să le pună viaţa în pericol, se menţionează în comunicatul Poliţiei Metropolitane.

Bărbatul reţinut de poliţişti se află în prezent la o secţie de poliţie din nordul Londrei.

UPDATE 19:05 - Poliţia anunţă că incidentul de la Londra nu are legătură cu terorismul

Poliţia londoneză a anunţat, sâmbătă, că mai mulţi pietoni au fost răniţi după ce o maşină a intrat în mulţime, în apropierea Muzeului de Ştiinţe ale Naturii din Londra, şi că un bărbat a fost reţinut, iar incidentul nu are legătură cu terorismul, informează Reuters.

Presa britanică a scris că o maşină a ajuns pe trotuarul de muzeu şi că mai multe persoane au fost rănite.

Poliţia Metropolitană a calificat incidentul drept un accident şi a precizat că există o investigaţie în legătură cu ceea ce s-a întâmplat.

"O anchetă este în curs de desfăşurare pentru stabilirea circumstanţelor şi motivului", a precizat poliţia londoneză pe Twitter.

O maşină a intrat în mulţime la Londra; mai multe persoane sunt rănite

O maşină a intrat în mulţime, sâmbătă, la Londra, în apropierea Muzeului de Ştiinţe ale Naturii, iar mai multe persoane ar fi fost rănite, scrie BBC.

Poliţia a anunţat că mai multe persoane au fost rănite.

O persoană a fost arestată, iar poliţia încearcă să stabilească circumstanţele incidentului.

Chloe Hayward, reporter BBC, pleca de la muzeu în momentul incidentului.

"Am putut vedea o maşină pe cealaltă parte a drumului, care părea să meargă pe bordurile de pe margine şi am văzut lume strânsă, una sau două persoane fiind pe pământ. A venit multă poliţie, elicoptere şi am văzut şi o ambulanţă, ceea ce înseamnă că este cineva rănit, dar nu e clar cât de grav", a declarat Hayward.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.