Preşedintele american Donald Trump a postat un mesaj pe Twitter în care mulţumeşte pentru sprijin, spune că se simte foarte bine, dar merge la Centrul Medical Walter Reed pentru a se asigura că totul este în regulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mulţumesc tuturor pentru sprijinul extraordinar. Mă duc la Centrul Walter Reed. Cred că sunt foarte bine, dar vrem să fim siguri că totul este în ordine. Prima Doamnă se simte foarte bine. Mulţumesc tuturor. Nu voi uita niciodată sprijinul vostru", a spus Trump, într-un mesaj postat pe Twitter înainte de plecarea la spitalul Walter Reed.

 

Preşedintele Donald Trump a fost transportat, vineri, la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed pentru a fi tratat pentru Covid-19.

"Ca măsură de precauţie şi la recomandarea medicului său şi a experţilor medicali, preşedintele va lucra de la birourile prezidenţiale de la Walter Reed pentru următoarele zile", a declarat secretarul de presă Kayleigh McEnany.

El a fost transportat la centrul Walter Reed cu elicopterul armatei, Marine One.

Preşedintele nu a discutat cu reprezentanţii presei la plecarea de la Casa Albă, purta mască şi era îmbrăcat în costum. El era însoţit de secretarul general al Casei Albe Mark Meadows, care de asemenea purta mască.

Trump se simte bine după ce a fost diagnosticat cu Covid-19 şi a fost tratat cu un "cocktail de anticorpi".

"După confirmarea PCR a diagnosticului preşedintelui, ca măsură de precauţie, el a primit o doză de 8 grame de medicament Regeneron”, a declarat medicul Sean Conley.

Medicamentul dezvoltat de compania de biotehnologie Regeneron Pharmaceuticals Inc este încă în faza de testare, iar preşedintele american a primit cea mai mare doză.

De asemenea, "preşedintele a luat zinc, vitamina D, famotidină, melatonină şi o aspirină”, a spus Conley.

Trump "este obosit, dar este în bună dispoziţie”, a spus Conley. Prima doamnă Melania Trump, care este şi ea infectată, are doar tuse uşoară şi dureri de cap, a adăugat el.

Fiul lor Barron, fiica preşedintelui, Ivanka, şi ginerele său Jared Kushner au fost testaţi negativ.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.