Preşedintele SUA Donald Trump afirmă, într-o postare pe Twitter, că la New York, se pare că a avut loc un alt atac al unei persoane foarte bolnave şi demente, dând asigurări că oamenii legii se ocupă de acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Se pare că în New York a avut loc un alt atac al unei persoane foarte bolnave şi demente.(...) Nu în SUA!", scrie Trump, dând asigurări că oamenii legii se ocupă de acest caz.
El a mai afirmat că nu trebuie să se permită ca ISIS să pătrundă în SUA după ce afost înfrânt în Orientul Mihlociu sau în alte zone.
 
"Nu trebuie să permitem ISIS să revină sau să intre în ţara noastră după ce a fost înfrânt în Orientul Mijlociu sau oriunde altundeva. Destul!", a mai scris Donald Trump.
Un bărbat a intrat marţi cu camionul pe o alee pietonală şi pentru biciclişti, opt persoane fiind ucise, iar alte 11 fiind rănite. Bărbatul, împuscat în abdomen, se află în custodia poliţiei.
 
Autorităţile tratează incidentul ca fiind unul terorist.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.