Autorităţile thailandeze au anunţat că cel puţin zece persoane şi-au pierdut viaţa duminică după-amiază, după ce o ambarcaţiune cu aproximativ 150 de pasageri, printre care se numără turişti musulmani, s-a răsturnat pe râul Chao Praya din sudul Thailandei. Alte câteva zeci de persoane sunt considerate dispărute sau blocate sub ambarcaţiune, transmite The Independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imaginile distribuite pe reţele de socializare arată ambarcaţiunea pe jumătate răsturnată, în timp ce turiştii îmbrăcaţi în tricouri galbene înceracă să-şi salveze viaţa.

Salvatorii au lansat o operaţiune de recuperare a persoanelor dispărute.

Presa locală a relatat că victimele sunt turişti musulmani, care se întorceau de la o nouă moschee ridicată în localitatea Ayutthaya.

Se pare că grupul de turişti tocmai se îmbarcaseră în ambarcaţiune, atunci când aceasta a lovit un capăt de pod şi s-a răsturnat, în timp ce sute de vizitatori priveau de pe mal.

Printre victime se numără cel puţin un minor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.