O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte 14 au fost rănite, după ce un atacator necunoscut a deschis focul într-un club de noapte din localitatea Cincinnati. De asemenea, autorităţile americane au precizat că atacatorul este în continuare în libertate, transmite The Independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest incident a avut loc în Cameo Club, situat în jumătatea vestică a localităţii Cincinnati.

Presa locală susţine că până la 15 persoane au fost împuşcate în club, iar mai multe persoane sunt în stare critică.

Sute de persoane erau în incinta clubului, atunci când a început atacul armat din Cameo Club.

Departamentul de Poliţie a refuzat să confirme atacul aramat şi să dea mai multe detalii jurnaliştilor americani despre incidentul din Cameo Club.

De asemenea, autorităţile nu au reuşit să prindă niciun suspect în urma incidentului, care a avut loc în jurul orei locale 2.00 (9.00 ora României).

Persoanele rănite au fost transportate la spital, dar nu există informaţii suplimentare despre starea acestora din partea autorităţilor din Cincinnati.

Cameo Club a anunţat pe o reţea socială o noapte ”sexy” pentru petrecăreţii care-i vor trece pragul, accesul fiind permis doar persoanelor de peste 21 de ani.

Acest atac armat are loc la mai puţin de un an de la sângerosul masacru dintr-un club al comunităţii gay din metropola Orlando,  situată în Florida.

Atunci, 49 de persoane şi-au pierdut viaţa în cel mai sângeros atac armat din istoria recentă a Statelor Unite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.