Compania SNCF a anunţat miercuri după-amiază că trenurile pleacă în continuare cu întârziere din Gare du Nord din Paris, după ce o defecţiune electrică la un echipament a dus la oprirea temporară a întregului trafic feroviar care tranzitează gara pariziană, inclusiv a trenurilor Eurostar spre Londra şi a legăturilor Thalys spre Bruxelles, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un purtător de cuvânt a precizat că traficul feroviar începe să revină la normal, la mai bine de două ore după o ”problemă de natură electrică”.

Gare du Nord este cea mai aglomerată staţie feroviară europeană, iar aici ajung şi trenurile Eurostar dinspre Londra, legăturile Thalys de la Bruxelles, precum şi alte trenuri din capitalele UE.

Aceleaşi probleme au blocat inclusiv traficul feroviar dintre Gare du Nord şi aeroportul Charles de Gaulle, situat la nord de metropola Paris.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.