Preşedintele francez Emmanuel a anunţat vineri, într-un mesaj postat pe Twitter, că lucrează împreună cu omologul său român ”Klaus Iohannis pentru a găsi soluţii comune” şi avertizează că ”Europa trebuie să fie puternică şi nu divizată”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Macron a publicat, de asemenea, un clip în care apare alături de Iohannis la summitul UE de la Bruxelles.

 

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a acceptat invitaţia lui Klaus Iohannis de a vizita, în perioada următoare, România, a anunţat, vineri, ambasadorul României la Paris, Luca Niculescu.

"Azi dimineaţă, o întâlnire excelentă la Bruxelles între preşedinţii Klaus Iohannis şi Emmanuel Macron. Dialog deschis şi direct pe relaţia bilaterală şi actualitatea europeană. Parteneriatul strategic se dezvoltă, întâlnirile la nivel înalt vor continua. Preşedintele român l-a invitat pe Emmanuel Macron în România, invitaţie acceptată cu multă plăcere", scrie, pe Facebook, Luca Niculescu.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, vineri, o întâlnire bilaterală cu omologul său francez, Emmanuel Macron, afirmând la final că aceasta a fost "foarte, foarte bună" şi s-a convenit ca România şi Franţa să colaboreze în vederea întăririi unor formate europene. Iohannis a spus că au fost abordate teme precum Schengen, bugetul zonei euro şi situaţia muncitorilor detaşaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.