Locuitorii din Moscova au început să aducă flori şi lumânări la reprezentanţa din capitala rusă a Guvernului din Sankt Petersburg, în onoarea celor care şi-au pierdut viaţa în explozia de la metrou, relatează TASS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Garoafe roşii şi trandafiri au fost depuse în faţa clădirii aflate pe strada Spiridonovka, din centrul Moscovei.

„Mâine (marţi – n.r.), la ora 9 dimineaţa (10 ora României), o Carte de Condoleanţe va fi deschisă (...) pentru ca toată lumea să aibă şansa de a transmite condoleanţe”, a declarat o sursă din reprezentanţa Guvernului Sankt Petersburgului.

Cel puţin 10 oameni au murit şi alţi 47 au fost răniţi într-o explozie produsă într-o garnitură de metrou din Sankt Petersburg. O altă bombă a fost dezamorsată într-o altă staţie de metrou din apropiere.

Autorităţile din Moscova au înăsprit măsurile de securitate în mijloacele de transport în comun din capitala rusă în urma atacului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.