Liderul laburist Jeremy Corbyn afirmă că la următoarele alegeri nu se va mai afla la conducerea partidului, ca urmare a rezultatului foare dezamăgitor obţinut în alegerile parlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Corbyn a precizat că va rămâne la conducerea partidului pe durata unui proces de reflecţie privind rezultatul scrutinului, considerat cel mai slab din ultimele zeci de ani.

”Voi discuta cu partidul pentru a mă asigura că există un proces de reflecţie acum cu privire la acest rezultat şi la politica pe care partidul o va avea. Şi voi conduce partidul în această perioadă, pentru a mă asigura că această discuţie va avea loc şi vom merge mai departe”, a declarat Jeremy Corbyn.

În opinia sa, tema Brexitului a polarizat vizaţa politică şi a depăşit cu mult ceea ce înseamnă o dezbatere politică.

Conservatorii obţin 368 de locuri în Parlament, o majoritate confortabilă, în urma alegerilor legislative din Marea Britanie, conform exit-poll-urilor, ceea ce îi oferă lui Boris Johnson condiţii pentru a-şi îndeplini promisiunea de a scoate Regatul Unit din UE până la 31 ianuarie 2020. Laburiştii vor avea în urma scrutinului 191 de mandate, fiind singurul partid care pierde locuri în Parlament.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.