Miliardarul Elon Musk spune sâmbătă, într-o postare pe Twitter, că nu a fost în România de Halloween şi nici nu îl cunoaşte pe controversatul Andrew Tate, influencerul britanic care a fost arestat de DIICOT pentru trafic de persoane şi viol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Tesla face aceste precizări răspunzând la tweet-ul unui influencer pro-Trump, Ian Miles Cheong, care sugerase că Elon Musk ar fi fost în România la petreceri date de Andrew Tate.

„Aştia normalii care nu au auzit niciodată de Andrew Tate, cred că el este proprietarul Rumble şi că Elon Musk a fost la una dintre petrecerile sale sexuale, dacă ar fi să dăm crezare acelui tweet viral stupid pe care jurnaliştii (!!!) l-au redistribuit, şi faptului că o cutie de pizza i-a venit de hac. Dezinformarea este un lucru rău, oameni buni”, a scris Ian Miles Cheong.

Elon Musk răspunde la acest tweet şi spune că din câte ştie, nu l-a întâlnit niciodată pe Andrew Tate şi nici nu a fost la „acea petrecere de Halloween în România”. 

În weekendul de Halloween mai multe publicaţii din România au anunţat că miliardarul Elon Musk ar veni la Castelul Bran pentru o petrecere.

CITEȘTE ȘI Unii dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii ar urma să participe la o petrecere de Halloween organizată de miliardarul Elon Musk la Castelul Bran - FOTO, VIDEO

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.