Donald Trump, preşedintele SUA, a mulţumit pe reţelele de socializare personalului medical de la Walter Reed Medical Center pentru contribuţia în lupta împotriva noului coronavirus, el fiind internat pentru tratament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Doctorilor, asistenţilor şi tuturor celor de la marele Centru Medical "Walter Reed" şi altor persoane din alte instituţii incredibile care s-au alăturat lor, sunt grozavi! Un progres nemaipomenit a fost făcut în ultimele 6 luni împotriva "Ciumei". Cu ajutorul lor, mă simt bine", a scris Trump pe Facebook. 

Într-un alt mesaj, preşedintele SUA a scris: "Măreaţa noastră ţară vrea şi are nevoie de stimuli. Să lucrăm împreună şi să o rezolvăm. Vă mulţumesc!". 

Donald Trump, care a fost diagnosticat cu Covid-19, se simte bine, nu are nevoie de oxigen, nu mai are temperatură, poate să respire, se poate plimba, au declarat, sâmbătă, medicii care îi monitorizează starea de sănătate.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.