Doi enoriaşi ai unei biserici din Texas au fost împuşcaţi mortal de un atacator, chiar în biserică, înainte ca acesta să fie ucis de un membru înarmat al congregaţiei, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trăgătorul s-a ridicat de pe o bancă din biserica West Freeway Church of Christ din White Settlement, o suburbie a Fort Worth, a scos o armă de foc şi a început să tragă.

Poliţia a anunţat că încă încearcă să afle motivele atacatorului.

Şeful poliţiei din White Settlement a lăudat ”acţiunile eroice” ale celor care s-au confruntat cu atacatorul.

Atacul a avut loc la ora 11:50 (17:50 GMT), în timpul slujbei de dimineaţă, Slujba era transmisă în direct pe reţelele de socializare.

Pe imagini s-a văzut că trăgătorul s-a ridicat de pe o bancă şi s-a adresat unui bărbat de lângă el, care a arătat către un alt enoriaş. Trăgătorul a tras asupra persoanei indicate.

Trăgătorul a tras apoi asupra bărbatului cu care a vorbit, înainte ca un membru al congregaţiei, acţionând ca gardă de securitate, să îl împuşte imediat pe atacator.

Din imagini nu reiese clar dacă oricare alt enoriaş îmarmat a tras.

Cei doi răniţi au murit la spital, potrivit poliţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.