O vulcanizare din Piteşti a fost distrusă în urma unui incendiu produs joi dimineaţă, iar proprietarul acesteia a suferit arsuri la faţă, în încercarea de a stinge flăcările.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, pompierii au fost solicitaţi să intervină joi dimineaţa la un incendiu produs la o vulcanizare în Piteşti, la faţa locului deplasându-se trei autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

Echipele de intervenţie au acţionat pentru stingerea flăcărilor, fiind afectată vulcanizarea, care avea o suprafaţă de 60 de metri pătraţi. De asemenea, proprietarul acesteia a suferit arsuri minore la faţă în încercarea de a stinge focul, el primind îngrijiri medicale de la cadrele medicale prezente la faţa locului.

Focul a fost stins în aproximativ 30 de minute. Incendiul a distrus atât clădirea, cât şi utilajele aflate în interior.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.