Bărbatul din Vrancea dispărut de acasă în vineri, în timpul inundaţiilor, a fost găsit în viaţă, duminică, el spunându-le autorităţilor că ar fi plecat de acasă spre o pădure din zonă şi s-a rătăcit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vrancea, Paula Enache, bărbatul de 68 de ani din localitatea Sihlea era căutat de sâmbătă în urma unui apel venit la 112 care anunţa că el a plecat de acasă spre pădurea Bogza şi nu a mai revenit. 

Zeci de oameni, poliţişti, jandarmi şi voluntari l-au căutat zeci de ore pe bărbat, atât în pădure, cât şi în zona cursurilor de apă, luându-se în calcul vcarianta ca omul să fi fost luat de viituri. Duminică, bărbatul a fost găsit în viaţă.

”Nu a fost victima vreunei infracţiuni, a declarat că s-a rătăcit. Va fi condus la o unitate spitalicească în vederea evaluării stării de sănătate şi acordării îngrijirilor medicale”, a declarant purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.