Un bărbat în vârstă de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a tăiat-o cu un cuţit la mâna stângă pe fosta lui prietenă, o fată în vârstă de 14 ani. Înainte de a comite această faptă, bărbatul a ameninţat cu cuţitul pe fată, pe mama ei şi pe o profesoară, la şcoala la care învaţă adolescenta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Vaslui, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Oşeşti, a mers cu o zi în urmă la o şcoală din localitate unde învaţă fosta lui prietenă, în vârstă de 14 ani. Tânărul a intrat în şcoală având un cuţit asupra sa şi a ameninţat-o pe fată, pe mama ei şi pe o profesoară, fapta având loc la finalul cursurilor, când eleva se pregătea să plece acasă.

În cele din urmă, fata şi mama ei au reuşit să plece spre locuinţa lor, iar când au ajuns acasă tânărul a sunat-o pe fosta lui prietenă pe telefonul mobil şi a chemat-o afară să stea de vorbă, dar fata a refuzat, astfel că tânărul a intrat pestea ea în casă, unde a continuat să o ameninţe cu cuţitul şi a tăiat-o la o mână. Bărbatul a reuşit să o determine pe fată să plece cu el în satul Pădureni, localitate aflată în apropiere. Cei doi au fost găsiţi de poliţişti la locuinţa unei rude a bărbatului. Fata a fost transportată la spital, oamenii legii spunând că se află în afara oricărui pericol.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar vineri magistraţii Judecătoriei Vaslui au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare, lovire sau alte violenţe şi port fără drept de obiecte periculoase.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.