Un bărbat din Braşov, suspectat că şi-a ucis soţia şi copiii, o fată şi un băiat, de 13 şi 18 ani, este cercetat de poliţişti. Fapta a fost comisă în timp ce victimele dormeau, iar autorul s-a predat apoi la Poliţie. Bărbatul susţine că înainte de a comite faptele a vrut să se sinucidă, el având o tăietură în zona pieptului. El a fost dus la spital, urmând ca apoi să fie audiat de procurori. Bărbatul nu şi-a justificat gestul deocamdată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 19:15 - Bărbatul spune că a vrut să se sinucidă înainte de a comite faptele. El a fost dus la spital, având o tăietură pe piept

Bărbatul suspectat că şi-a ucis soţia şi copiii susţine că înainte de a comite faptele a vrut să se sinucidă, el având o tăietură în zona pieptului. El a fost dus la spital, urmând ca apoi să fie audiat de procurori. Bărbatul nu şi-a justificat gestul deocamdată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Braşov, bărbatul în vârstă de 43 de ani suspectat că şi-a ucis soţia de 42 de ani şi pe cei doi copii, de 13 ani şi de 18 ani a fost dus la Spitalul Judeţean. El le-a spus poliţiştilor că înainte de a comite faptele a vrut să se sinucidă, având o tăietură în zona pieptului.

Bărbatul s-a prezentat la Poliţie, anunţând că şi-a ucis familia, dar deocamdată nu şi-a justificat fapta în vreun fel, anchetatorii urmând să afle ce l-a determinat să facă acest gest.

De asemenea, el a spus că a comis faptele în timpul nopţii, când soţia şi copiii săi dormeau, folosind un cuţit. Reprezentanţii de la Serviciul de Medicină Legală urmează să afle în urma necropsiei care a fost ora decesului şi cum au fost ucise victimele.

Poliţiştii au mai stabilit că bărbatul nu are antecendente penale pentru violenţă domestică.

După ce va reveni de la spital, bărbatul va fi audiat de procurorii Parchetului pentru Minori şi Familie Braşov, urmând, cel mai probabil, să fie reţinut 24 de ore pentru omor calificat.

Conform presei locale, bărbatul ar fi administratorul unei firme care vinde aparatură medicală, apropiaţii săi povestind că nu era o persoană violentă şi că avea o relaţie bună cu familia sa. De asemenea, există varianta ca bărbatul să fie fost în cursul zilei de luni la o mănăstire, iar la revenirea acasă să fie recurs la acest gest, ipoteza urmând fie verificată de anchetatori.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, marţi după-amiază, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, s-a predat la Poliţie şi a povestit ce s-a întâmplat.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.