Un bărbat a fost prins sub un container care a căzut după ce macaraua care îl ridica s-a răsturnat, pe o proprietate privată din Capitală unde era organizare de şantier. Bărbatul a fost scos decedat, după o intervenţie de câteva ore a pompierilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 12:38 - Bărbatul prins sub un container care a căzut după ce macaraua care îl ridica s-a răsturnat a fost scos decedat

Bărbatul prins sub un container care a căzut după ce macaraua care îl ridica s-a răsturnat era decedat în momentul în care pompierii de la Detaşamentul Special de Salvatori au reuşit să ridice containerul, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile.

Containerul a fost ridicat cu perne pneumatice pentru a se ajunge la acesta, la intervenţie luând parte pompierii care au salvat băiatul de doi ani din judeţul Teleorman, căzut într-un puţ adânc de 16 metri, a precizat Daniel Vasile.

ISU Bucureşti: Bărbat prins sub un container care a căzut după ce macaraua care îl ridica s-a răsturnat. Sunt şanse reduse să mai fie în viaţă

Un bărbat este prins sub un container care a căzut după ce macaraua care îl ridica s-a răsturnat, containerul urmând să fie ridicat cu perne pneumatice pentru a se ajunge la acesta, şansele să mai fie în viaţă fiind reduse, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile.

"Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, este prins în totalitate sub un container de dimensiuni mari, pe strada Drumul Binelui”, a spus Daniel Vasile.

Potrivit informaţiilor preliminare, macaraua care ridicase containerul s-a răsturnat, iar un bărbat care se afla în acea zonă a fost prins sub container.

Daniel Vasile a precizat că accidentul s-a produs pe o proprietate privată, unde era organizare de şantier şi erau depozitate materiale de construcţii, nefiind ridicate clădiri.

Echipaje de la Detaşamentul de Salvatori şi de la Descarcerare intervin pentru ridicarea containerului cu perne pneumatice, pentru a ajunge la bărbat. În zonă a fost trimis şi un echipaj SMURD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.