Circulaţia feroviară este oprită, vineri după-amiză, în judeţul Bacău, din cauză că două vagoane ale unui tren de marfă au deraiat, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform sursei citate, circulaţia feroviară este oprită pe secţia de cale ferată 501, între staţiile Comăneşti şi Siculeni, din cauză că două vagoane ale unui tren de marfă încărcate cu deşeuri metalice au deraiat în staţia Ghimeş din judeţul Bacău.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, la faţa locului a fost trimis un echipaj de pompieri pentru asigurarea măsurilor PSI. Cele două vagoane încărcate cu deşeuri metalice au deraiat în apropierea Gării Ghimeş, pe linia principală, fiind astfel blocat traficul feroviar în zonă. 

Pentru călătorii care tranzitează zona vor fi puse la dispoziţie microbuze pentru a fi transportaţi la următoarea staţie CFR, cea din Lunca de Jos.

Reprezentanţii ISU Bacău spun că nu s-au înregistrat victime în urma acestui incident.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.