O şcoală din Săcele, judeţul Braşov, a fost evacuată, luni, după ce s-a primit un apel care anunţa amplasarea unui dispoziiv exploziv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii braşoveni s-a constatat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor”, a transmis IPJ Braşov. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Astăzi, 07 noiembrie 2022, o unitate de învăţământ din municipiul Săcele, judeţul Braşov a primit telefonic un apel prin care se transmitea faptul că în interiorul instituţiei s-ar afla un dispozitiv exploziv. La faţa locului au fost dirijate echipaje de poliţie, jandarmi şi pirotehnisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Braşov”, a transmis, luni, IPJ Braşov.  

Sursa citată a precizat că au fost dispuse, de urgenţă, măsuri de evacuare a tuturor persoanelor din locaţie şi din proximitate, restricţionarea traficului în perimetrul adiacent. 

 ”În aceste momente sunt efectuate verificări de către toate instituţiile cu atribuţii în domeniu”, au precizat poliţiştii. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.