Unsprezece şoferi care circulau cu viteze excesive pe autostrăzile A1, A2 şi A3 au fost prinşi, sâmbătă, de către poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române, cea mai mare viteză, de 208 kilometri la oră, fiind înregistrată pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva. Vitezomanii au fost amendaţi cu câte 1.305 lei şi le-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, potrivit Poliţiei Române, sâmbătă, poliţiştii din cadrul BAMS au depistat un tânăr de 24 de ani, din judeţul Mureş, conducând pe Autostrada A3 Turda - Borş cu viteza de 183 km/h.

Alţi patru şoferi vitezomani, un bărbat de 45 de ani, din Vişeu de Sus, un clujean de 23 de ani, un sucevean de 49 de ani şi un sibian de 32 de ani, au fost prinşi conducând cu viteze între 181 şi 197 de km/h, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva.

Viteza record de sâmbătă îi aparţine unui bucureştean de 48 de ani, care a fost filmat de aparatul radar, tot pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva, conducând cu 208km/h.

În cursul după-amiezii, poliţiştii au depistat pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa un alt bărbat de 33 de ani, conducând cu 192 km/h.

Cei şapte au fost amendaţi cu câte 1.305 de lei şi le-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile. 

Sâmbătă seară, poliţiştii rutieri au depistat un tânăr de  21 de ani, din judeţul Cluj, circulând pe autostrada A3 Turda - Borş cu viteza de 206 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amenda de 2.900 de lei şi i-a  fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile.      

La scurt timp, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva, poliţiştii au mai identificat o femeie de  32 de ani, din Braşov, care conducea cu viteza de 192km/h. Şoferiţa a primit o amendă de 1.305 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Pe aceeaşi autostradă, un alt şofer a fost prins conducând cu 183 km/h, şi acesta fiind amendat cu 1.305 de lei şi fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pe 90 de zile.

La ora 18.45,pe pe Autostrada A2 - Bucureşti - Constanţa, poliţiştii au depistat un constanţean de 27 de ani conducând cu viteza de 193 km/h. Tânărul a fost amendat cu 1305 de lei şi a rămas ţi el fără permis pentru o perioada de 90 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.