Un bărbat şi-a pierdut viaţa, marţi, după ce a căzut într-o râpă din Munţii Piatra Craiului, la faţa locului intervenind atât salvamontiştii şi jandarmii montani, cât şi un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit şefului Salvamont Zărneşti, Ion Pivoda, accidentul a avut loc pe un traseu marcat spre Piatra Mică, iar cei care îl însoţeau pe bărbat spun că acestuia i s-a făcut rău şi a căzut în gol, aproximativ zece metri. Primii care i-au acordat ajutor au fost colegii de grup, după care la faţa locului au ajuns şi salvamontişti din Zărneşti, care însă nu l-au mai putut salva pe bărbatul în vârstă de 67 de ani. La locul accidentului a ajuns şi un elicopter SMURD de la Târgu Mureş, iar echipajul medical a constatat decesul.

Victima a fost preluată de elicopterul SMURD şi dusă până pe un platou din zona cabenei Gura Râului, de unde a fost preluată de către o echipă de la Medicina Legală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.