Poliţiştii au urmărit în trafic, marţi noapte, un tânăr de 17 ani aflat la volanului unei maşini în centrul Capitalei şi care a refuzat să oprească, iar în timp ce era urmărit de poliţişti băiatul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul în fântâna din scuarul ce desparte sensurile de mers de la intersecţia Calea Moşilor-Mihai Eminescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Brigăzii Rutiere a Capitalei, în jurul orei 01.00, un poliţist a făcut semnal de oprire unui autoturism pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală. Şoferul, un tânăr în vârstă de 17 ani, nu a oprit, continuându-şi deplasarea până la intersecţia Calea Moşilor - Mihai Eminescu, unde a pierdut controlulvolanului, intrând cu maşina în fântâna situată pe scuarul ce desparte sensurile de mers. 

Băiatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din verificări s-a stabilit că nu are permis de conducere. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.