Un tânăr în vârstă de 18 ani care lucra la reabilitarea unui bloc de pe Bulevardul Basarabia din Capitală a murit, joi, după ce a căzut de pe o schelă, de la nivelul etajului patru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, în jurul orei 12.45, o persoană a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că un tânar în vârstă de 18 ani a căzut de pe o schelă.

Un echipaj SMURD a ajuns la scurt timp după sesizare la locul accidentului, dar tânărul era decedat.

Din primele informaţii rezultă că tânărul lucra la reabilitarea unui bloc de pe Bulevardul Basarabia nr. 104 şi în momentul în care s-a produs accidentul era pe schelă, la nivelul etajelor patru-cinci.

Poliţiştii de la Secţia 9 fac cercetarea la faţa locului pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Trupul tânărului va fi dus la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

De asemenea, o echipă de la ITM Bucureşti va verifica dacă tânărul era angajat legal şi dacă firma la care lucra luase toate măsurile de securitate în muncă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.