Un bărbat în vârstă de 50 de ani, pacient al Spitalului Judeţean Craiova, s-a aruncat, marţi după-amiază, de la etajul al doilea al unităţii medicale. El a fost grav rănit în urma impactului, fiind internat în Secţia de Terapie Intensivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, poliţiştii au fost anunţaţi, marţi după-amiază, de faptul că un bărbat s-a aruncat de la etajul al doilea al Spitalului Judeţean Craiova.

Acolo s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, care au stabilit faptul că bărbatul are 50 de ani şi este din localitatea Ciupercenii Vechi. Bărbatul era internat în secţia de gastroenterologie a unităţii medicale.

El a fost grav rănit în urma impactului, fiind internat în secţia de Terapie Intensivă.

Surse din rândul anchetatorilor spun că bărbatul este un cunoscut consumator de băuturi alcoolice şi ar fi recurs la acest gest după ce ar fi intrat în sevraj.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.