Un motociclist care conducea băut şi fără permis a fost rănit grav după ce a intrat, duminică după-amiază, într-o maşină a unei şcoli de şoferi care era oprită pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitală pentru a acorda prioritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comisarul-şef Ovidiu Munteanu, de la Brigada Rutieră a Capitalei, a declarat, pentru News.ro, că maşina unei şcoli de şoferi ieşise din rodul de la Poarta 4 Faur şi era oprită pe linia de tramvai pentru a acorda prioritate autovehiculelor care circulau pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 când a fost acroşată în partea din spate de o motocicletă care ieşea de pe o stradă laterală.

Bărbatul a agăţat cu piciorul bara din spate a maşinii şi a căzut de pe motocicletă. Un echipaj SMURD l-a transportat la Spitalul “Sfântul Pantelimon”, din primele investigaţii medicale rezultând că are un picior rupt.

La spital a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea 0,57 mlg\l alcool pur în aerul expirat, a precizat Ovidiu Munteanu.

În urma verificărilor făcute de poliţiştii rutieri care au mers la locul accidentului s-a stabilit că motociclistul avea permisul suspendat din decembrie 2015, tot pentru că a condus băut. Pe numele acestuia va fi deschis un nou dosar penal.

Circulaţia pe Bulevardul 1 Decembrie, în zona Poarta 4 Faur, nu a fost oprită în timpul în care poliţiştii au făcut cercetarea la locul accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.