Un bărbat de 40 de ani care, înarmat cu un cuţit, a ameninţat mai multe persoane care treceau printr-un pasaj pietonal din Piteşti a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri, la sediul Poliţiei. În urma incidentului, o femeie a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un bărbat, înarmat cu un cuţit, ar adresa ameninţări unor persoane aflate într-un pasaj pietonal din municipiul Piteşti. La faţa locului s-au deplasat, cu operativitate, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, care au identificat persoana în cauză, un bărbat de 40 de ani, din Piteşti, au imobilizat-o şi au condus-o la sediul poliţiei, pentru audieri”, precizează IPJ Argeş.
 
O femeie a suferit un atac de panică. Ea a primit îngrijiri medicale la faţa locului. Nicio altă persoană nu a suferit leziuni.
 
Poliţiştii fac cercetări, în continuare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.