Un bărbat a fost grav rănit în urma exploziei urmate de incendiu la un bloc din Piatra Neamţ, el suferind arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului, iar alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, toate victimele fiind duse la spital. De asemenea, mai multe apartamente au fost afectate atât în urma exploziei, cât şi a incendiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, aproximativ 30 de pompieri cu cinci autospeciale de stingere, două autoscări, un echipaj de descarcerare, trei echipaje SMURD şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean s-au deplasat la blocul din Piatra Neamţ unde a avut loc explozia urmată de incendiu.

În urma exploziei şi a incendiului, un bărbat a fost grav rănit, el suferind arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului. De asemenea, o persoană s-a intoxicat cu fum, iar o alta a suferit un atac de panică, toate victimele fiind duse la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale. Totodată, bărbatul grav rănit va fi transferat la spitalul din Iaşi.

În urma deflagraţiei şi a incendiului au fost distruse apartamentul unde s-a produs explozia, aflat la etajul al treilea, apartamentul de deasupra acestuia, acoperişul blocului. Totodată, alte 10-15 apartamente au fost afectate, având geamuri sparte sau crăpate.

În prezent pompierii, continuă cercetările pentru a stabili cauza producerii exploziei, dar fac şi o inventariere a pagubelor produse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.