Poliţiştii tulceni fac cercetări pentru identificarea şi prinderea unei persoane care a pătruns într-o sală de jocuri mecanice, l-a ameninţat pe angajatul unităţii cu o armă şi a luat 5.000 de lei, după care a fugit. La faţa locului a sosit un agent de pază care a pornit în urmărirea persoanei respective, dar a fost împuşcat de aceasta, fiind rănit uşor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, fapta s-a petrecut în noaptea de 13/14 iulie în localitatea Greci.

“În noaptea de 13/14 iulie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Greci au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale având ca obiect jocuri mecanice, unde sub ameninţarea unei arme neletale, ar fi determinat angajatul unităţii să-i inmaneze suma de aproximativ 5000 de lei, aflată în casa de marcat, respectiv în aparate”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea.

Sursa citată spune că în urma acţionarii butonului de panică, agentul de pază sosit la faţa locului a pornit în urmărirea persoanei respective, care a tras asupra acestuia şi l-a rănit uşor.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. De asemenea, ei fac cercetările pentru identificarea şi prinderea autorului faptei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.