Un bărbat în vârstă de 31 de ani din judeţul Tulcea a fost internat la psihiatrie, după ce şi-a ucis mama, în vârstă de 67 de ani, lovind-o inclusiv cu o toporişcă în zona capului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, procurorii s-au sesizat cu privire la o faptă de omor comisă de un bărbat în vârstă de 31 de ani.

Oamenii legii au stabilit că, în noaptea de 3/4 noiembrie, bărbatul a exercitat violenţe fizice, inclusiv cu o toporişcă, asupra mamei sale, în vârstă de 67 de ani, la locuinţa lor din comuna Sarichioi, cauzându-i multiple plăgi tăiate la nivelului capului, care au dus la decesul femeii.

La o zi de la comiterea faptei, bărbatul a fost internat nevoluntar la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea, la solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în baza dispoziţiilor legale prevăzute în Legea sănătăţii mintale nr. 487/2002, din cauza antecedentelor sale medicale de natură psihică. 

De asemenea, Tribunalul Tulcea a decis, joi, luarea măsurii internării bărbatului într-o unitate specializată de asistenţă medicală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.