Trei persoane au suferit arsuri pe mâini şi pe faţă, în urma unei explozii produse, miercuri, într-un bar din Sighişoara, aflat la parterul unei case. Deflagraţia, care nu a fost urmată de incendiu, s-a produs în timp ce două persoane încercau să instaleze o butelie de aragaz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Cristian Virag, în urma deflagraţiei două femei şi un bărbat au suferit arsuri de gradele ! şi II pe faţă şi pe mâini şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgu Mureş pentru a fi examinaţi.

Primele date arată că explozia s-a produs în timp ce două persoane montau o butelie de aragaz.

Reprezentanţii ISU Mureş au precizat că barul unde s-a produs explozia avea o suprafaţă de aproximativ 25 de metri pătraţi şi nu era necesar aviz din partea ISU, însă angajaţii vor verifica totuşi care este situaţia încăperii respective.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.