Drumul naţional 7C - Transfăgărăşan, care marţi după-amiază a fost blocat timp de peste o oră din cauza unei viituri, a fost redeschis circulaţiei parţial, o bandă a drumului fiind deblocată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traficul rutier a fost reluat, marti după amiază, pe Transfăgărăşan, însă se circulă în continuare cu restricţii, una dintre benzile drumului fiind în continuare blocată, anunţă Politia Argeş.

DN 7 C - Transfăgărăşan a fost blocat, marti după-amiază, timp de peste o oră, din cauza unei viituri formate în urma ploii torenţiale.

Potrivit poliţiştilor, viitura formată la kilometrul 92 al drumului, în zona Capra, nu a surprins autovehicule.

Traficul rutier a fost întrerupt total, începând din orei 15:45, în judeţul Argeş, între Piscu Negru şi Vidraru, din cauza unei viituri care a antrenat pietre, unele de dimensiuni mari, dar şi pâmânt şi copaci.

Meteorologii au emis, luni, o atenţionare cod galben de vijelii şi ploi torenţiale pentru 30 de judeţe din cea mai mare parte a regiunilor ţării, între care şi Argeş, de luni seară până miercuri dimineaţă, când se înregistrează cantităţi de precipitaţii ce pot ajunge până la 60 de litri pe metru pătrat, dar şi disconfort termic accentuat, mai ales marţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.