Un bărbat a murit, joi, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a ciocnit frontal cu un camion, pe DN 6, în judeţul Olt, anunţă Centrul Infotrafic. Traficul pe varianta ocolitoare a oraşului Caracal este blocat până la finalizarea cercetărilor la locul accidentului, autovehiculele fiind dirijate pe DN 54.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, pe DN 6, Varianta ocolitoare a oraşului Caracal (VO 6G), judeţul Olt, a avut loc un accident, după ce un autoturism s-a ciocnit frontal cu un autocamion, ca urmare a pătrunderii pe contrasens.

În urma impactului, şoferul autoturismului a decedat.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, până la finalizarea cercetărilor la locul accidentului, iar autovehiculele vor fi deviate pe DN 54, prin oraşul Caracal.

La locul accidentului s-au deplasat o autospecială pentru intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, în momentul sosirii echipajelor şoferul autoturismului, un bărbat de 30 de ani, era decedat. Şoferul autocamionului nu a fost rănit.

Poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.