Traficul pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti-Piteşti, restricţionat doar pe banda a doua din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule, a revenit la normal după aproape o oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 9.40, pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 27, traficul rutier a fost reluat pe ambele benzi.

Cele două autovehicule avariate în urma unui accident au fost scoase pe banda de urgenţă, urmând să fie ridicate pe autoplatforme.

FOTO: News.ro/ Alice Drăghici
FOTO: News.ro/ Alice Drăghici

Sâmbătă dimineaţă, pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti-Piteşti, a avut loc un accident în care au fost implicate două autovehicule, circulaţia desfăşurându-se doar pe banda a doua. În zona accidentului s-au format coloane de maşini, astfel că traficul a fost deviat către Bolintin-Deal (din nodul rutier), apoi pe DJ401A – Bolintin-Vale, urmând să reintre în autostradă în nodul rutier Bolintin-Vale. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.