Circulaţia feroviară pe secţia Buşag - Baia Mare, unde miercuri dimineaţă un tren a deraiat, a fost redeschisă după aproximativ şapte ore, în tot acest timp pasagerii care au tranzitat zona fiind preluaţi de un microbuz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, traficul feroviar a fost reluat pe secţia Buşag - Baia Mare în jurul orei 16.15.
 
Miercuri dimineaţă, în jurul orei 9.45, trenul R 4313 a deraiat de o osie între staţiile Buşag-Baia Mare, cei 12 călători aflaţi în garnitură continuându-şi călătoria cu alte trenuri.
 
”Până la ora 13.00, a fost fereastră în circulaţie (nu era programat niciun tren să circule). Între 13.00 şi 16.15, călătorii din trenurile care tranzitau această zonă au fost transbordaţi cu un microbuz între staţiile Buşag - Baia Mare, de unde şi-au continuat călătoria cu alte trenuri înscrise în circulaţie pe aceeaşi relaţie”, a afirmat Oana Brânzan.
 
O comisie de anchetă va stabili din ce cauză s-a produs deraierea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.