Traficul feroviar între Simeria şi Hunedoara, întrerupt din cauza arborilor căzuţi pe calea ferată, a fost reluat luni dimineaţă. Circulaţia trenurilor între Ilva Mică şi Vatra Dornei este în continuare oprită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic a anunţat luni dimineaţă că, din cauza arborilor doborâţi de vântul puternic pe calea ferată, traficul feroviar este întrerupt pe secţia CF 207, între Simeria şi Hunedoara (în judeţul Hunedoara ), dar că până la ora 08.00, nu este prevăzută trecerea trenurlor.

Din acelaşi motiv, circulaţia feroviară este oprită pe secţia de cale ferată 502, între Vatra Dornei (jud. Suceava) şi Ilva Mică (jud. Bistriţa-Năsăud) . Până la remedierea problemelor, circulaţia trenurilor între Moldova şi Ardeal se realizează pe o rută ocolitoare, prin pasul Ghimeş (prin Bacău – Siculeni, jud. Harghita );

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.